beroepen
fotorolletjeStemmen: 880
1
Wat doet een blondje met een fotorolletje? Opsturen naar een onwikkelingsland!
9 schoolgeboden.Stemmen: 864
2
de 9 school geboden 1.gij zult niet te laat komen. (neem gerust de hele dag vrij) 2.gij zult niet praten in de klas. (schreeuwen heeft meer effect) 3.gij zult geen huiswerk overschrijven. (laat het een ander doen) 4.gij zult niet door de gangen hollen. (glijden is sneller) 5.gij zult niet afkijken. (laat ze het even doorgeven) 6.gij zult niet met proppen schieten. (tassen komen harder aan) 7.gij zult niet fluisteren. (schreeuwen is duidelijker) 8.gij zult geen potlood afpakken. (pak gewoon heel de etui) 9.gij zult het leven van de leraren niet zuur maken. (bederf het)
tandartsStemmen: 649
3
Een vrouw versiert een knappe dertiger in het cafe. Het is lust op het eerste gezicht en nog geen tien minuten later liggen ze in haar slaapkamer. Terwijl de man vreselijk zijn best aan het doen is, zegt zij plotseling: "Gek is dat, ik ken je niet, ik weet niet eens je naam en toch denk ik dat je tandarts bent". Waarop de man verbaasd "Ja" zegt. "Sterker nog", vervolgt zij, "ik geloof dat je zelfs een heel goede tandarts bent." Niet zonder trots geeft de man toe en vraagt hoe zij dit allemaal weet. "Omdat ik er helemaal niets van voel", is het antwoord.
kokStemmen: 644
4
ik wil graag de chef spreken. Het spijt me maar die is er niet. He ik zag hem net nog staan? Hij u ook, meneer
drogistStemmen: 637
5
"Ik wil graag een goede tandenborstel", zegt een klant tegen een drogist. "Dan moet je deze nemen", prijst de winkelier aan, "door duizenden tot hun volle tevredenheid gebruikt!" "Nee dank je", zegt de man: "Ik heb liever een nieuwe."
Mop toevoegen
Titel van de map Rubriek
Mop