dieren
poezenStemmen: 1125
1
Drie poezen zitten te fantaseren over wat ze zouden doen met een miljoen. De Belgische poes zegt: "Ik zou een melkfabriek beginnen." De andere Duitse poes zegt: "Ik zou een kattenvoer-fabriek beginnen." Zegt de andere Nederlandse: "Ik ga een bierbrouwerij beginnen!" Zeggen de andere twee: "Hoezo nou een bierbrouwerij?" Nou, zegt de Nederlandse, Dan heb ik elke dag een kater!
KruisingStemmen: 807
2
Wat gebeurt er als je een olifant met een mol kruist? Een puinhoop in je achtertuin!
hondenStemmen: 790
3
Twee honden zijn verdwaald in de woestijn. Dan gromt een van hen: "Als we nou niet heel snel en boom tegenkomen, doe ik het in mn broek."
koeStemmen: 721
4
Een jongen en een meisje van het platteland liggen naast elkaar langs de dijk. Klimt er opeens een stier bovenop een koe. Zegt die jongen tegen dat meisje: "Zal ik dat ook eens doen?" Zegt het meisje: "Wat kan mij het schelen? Het zijn mijn koeien niet."
hengstStemmen: 697
5
Een boerin komt te overlijden door een trap van een hengst. Na drie dagen komt de pastoor om zijn medeleven te betuigen. Hij vraagt belangstellend aan de boer of hij veel rouwbrieven heeft gekregen. Antwoordt de boer: "Nauwelijks, meneer de pastoor, maar wel een hoop aanvragen voor mijn hengst!"
Mop toevoegen
Titel van de map Rubriek
Mop