dokter
doktersStemmen: 1177
1
In een café nemen drie dokters afscheid van elkaar. Oorchirurg: "We horen nog van elkaar." Oogchirurg: "We zien elkaar nog wel es." Gynaecoloog: "Ik wip nog wel is binnen."
smaakStemmen: 909
2
Er komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter ik weet niet wat ik heb,ik heb totaal geen smaak meer,en ik doe niets dan liegen". De dokter zegt: "Daar kan ik niet veel aan doen, maar hier is een verwijzing voor een alternatieve genezer". De man gaat daar naar toe, de genezer kijkt hem aan, en zegt: "Wacht maar even". Even later komt hij terug met een bordje waarop een klein bruin pilletje ligt. " Zo eet dit maar even op", zegt de genezer. De man doet dat, trekt een vreselijk smerig gezicht,en spuugt meteen het pilletje weer uit terwijl hij roept "Bah! Dit is een bolletje stront". "Klopt zegt de genezer, je hebt niet gelogen, en je hebt je smaak weer terug, mag ik even vangen?"
oepsStemmen: 701
3
Er komt een vrouw bij de dokter en zegt: "Dokter ik ben de laatste dagen zo moe." De dokter laat haar niet uitpraten en zegt: "Kleed u zich maar uit en ga daar maar op tafel liggen." De dokter buigt zich over de patient en aait over d`r borsten en zegt: "Wat doet doktertje nou?" De vrouw zegt: "U aait over m`n borsten." De dokter denkt nou die lust er wel pap van en aait over haar buik en zegt: "Wat doet doktertje nou?" De vrouw zegt: "U aait over m`n buik." De dokter bedenkt zich geen tweede keer en haalt z`n lul tevoorschijn en ramt hem diep heen en weer waarop hij zegt: "Wat doet doktertje nou?" Waarop de vrouw zegt: "Ik denk Syfilis oplopen want daar kom ik voor!"
probleemStemmen: 595
4
Man komt bij de dokter. "Dokter ik heb een probleem. Ik moet elke morgen exact om 07.30 uur naar het toilet". "Nou", zegt die dokter, "ik zie daar niet echt een probleem in. Er komen hier zat mensen die NIET kunnen en die hebben wel een probleem, maar elke dag op hetzelfde tijdstip naar het toilet gaan.........dat is echt prima hoor". "Ja", zegt die, "maar ik word elke dag pas om 08.00 uur wakker.
belangstellingStemmen: 555
5
"Wanneer neemt bij een man zijn belangstelling voor seks af, dokter?", vraagt een kennelijk oververmoeide vrouw. "Direct na zijn overlijden, mevrouw," stelt de geneesheer haar allesbehalve gerust.
Mop toevoegen
Titel van de map Rubriek
Mop