nationaliteiten
TamponStemmen: 806
1
Waarvoor moet je in Belgie op het naaktstrand niet met een tampon lopen/zonnen :anders denken dat je theezakje bent
2
Vraagt de een aan de ander: "Waarom hebben nederlanders zon grote neusgaten?" Antwoordt de ander: "Omdat de lucht gratis is."
hoezo domStemmen: 755
3
een belg, nederlander en een duitser klagen er over dat hun vrouwen zo dom zijn, zegt de nederlander mijn vrouw is zo dom die kocht een auto en die heeft niet eens een rijbewijs, nou zegt die duitser mijn vrouw is pas dom die laat een zwembad in de tuin bouwen en ze kan niet eens zwemmen nou zegt die belg datis nog niks mijn vrouw is zo dom die gaat alleen op vakantie en die neemt een koffer mee vol condooms en ze heeft nog niet eens een piemel
duitsersStemmen: 668
4
Zegt een Duitser tegen een Nederlandse barkeeper: "Wat is het stil vandaag." "Klopt," zegt de barkeeper. "Het is vandaag 4 mei. "Ja maar, het is zo stil, vind ik." "Klopt," zegt de barkeeper weer. "Ik zei je toch al dat het vandaag 4 mei is." "Maar waarom is het dan zo stil?" "Dan herdenken we de honderdduizenden doden van ons die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen." De Duitser: "Honderdduizenden doden? Man, bij ons zijn miljoenen doden gevallen." "Klopt," zegt de barkeeper; "maar dat vieren wij morgen."
condoomStemmen: 564
5
Een Fransman, een Duitser en een Belg zijn ter dood veroordeeld. Ze krijgen de keus tussen de guillotine, het vuurpeloton en een AIDS prik. De Fransman kiest voor de guillotine. Het mes valt, en zijn hoofd rolt in het mandje. De Duitser kiest voor het vuurpeloton. Schoten klinken, en dood is de Duitser. De Belg zegt: "Doe mij maar die AIDS prik." De dokter komt bij hem met de injectienaald. Bij het inspuiten begint de Belg ineens vreselijk te lachen. "Wat lach je nou?" vraagt de dokter. Antwoordt de Belg: "Ik heb toch een condoom om."
Mop toevoegen
Titel van de map Rubriek
Mop