rijmpjes
TinkelbelStemmen: 3515
1
Met bloedende benen kwam tinkelbel aan. Dus vroeg de dokter wat heb je gedaan? Ze zegt: het gebeurt niet vaak, maar ik ben gevingerd door kapitein haak.
masturbatie dansStemmen: 883
2
Zwaai uw tieten in het rond, schuur je clitorus op de grond, stop 4 vingers in je kut, ram die kitelaar tot frut, Bevredig u met een gans dit is de masturbatie dans
RijmpjeStemmen: 823
3
Op school vraagt de juffrouw wie van de kinderen er een mooi gezegde of rijmpje kan opzeggen. Jantje steekt zijn vinger op en mag het zeggen: "Eigen haard is goud waard." "Dat is goed," zegt de juf. Marietje weet er ook n: "Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens." Ook dat is goed. Dan steekt Moos zijn hand op: "Juf, ik weet een rijmpje: Mijn zuster Ruth stond in de put en het water reikte tot haar knien." "Maar Moos," zegt juf, "dat laatste rijmt toch niet?" Zegt Moos: "Kan ik er wat aan doen dat het water niet hoger stond?"
fout!Stemmen: 816
4
God gaf ons de wereld, God gaf ons goud, God gaf ons leraren, ach, we maken allemaal wel eens een fout!!
PijpenStemmen: 807
5
Er was eens een jonge vrouw uit Epe, die had het voltooid deelwoord niet goed begrepen. Na de daad met haar mond vol zaad, vroeg ze: Heb ik nu gepijpt of gepepen?
Mop toevoegen
Titel van de map Rubriek
Mop